stinecharite

SPEKEMAT - TIPS

  • Skrevet 01.02.2013 klokka 12:20
  • Kategori: Mat

Ruccula, kremost med krydder, lefse og spekeskinke.

1. Varm opp leffsen i mikrobølgeovnen i ca 30sek.
2. Smør krydderosten på leffsen.
3. Strø ruccula på leffsen.
4. Legg på spekeskinken.
5. Rull leffsen sammen. Nytes hel eller i biter.

Bruk yndlingsskinken din, for best smak! Kan også bruke andre kremoster.
Denne leffsen smakte jeg noen helger tilbake, så all ære til Kristine.







- STINE CHARITEMatbloggtoppen

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

01.02.2013 kl. 12:50
Nam! Det må jeg prøve :D

kreativmat

01.02.2013 kl. 13:54
Det der er gøtt vettu:)

01.02.2013 kl. 17:43
åh, nam!

Bettina

01.02.2013 kl. 20:04
HEFTIG!!
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits