stinecharite

NÅ LEGGER JEG OM LIVSSTILEN MIN!

  • Skrevet 03.05.2013 klokka 10:00
  • Kategori: Mat

Ja jeg har nå laget en liten kontrakt med meg selv! Som ble skrevet 14.april. Jeg har nå bestemt meg for å sette noen regler for hva jeg kan spise og ikke. Og disse reglene har jeg ikke bestemt fordi jeg syntes jeg selv er feit, eller fordi jeg vil ned i vekt! Det er rett og slett fordi at i det siste har jeg slitt veldig med uren hud.  Jeg husker jeg slet veldig med uren hud i tiende klasse, og nå har jeg i det siste hatt vulkan utbrudd? Det er kanskje ikke så rart når jeg i en periode spiste cheez doodles hver dag i tre uker.. Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal tenke litt mer på hva jeg spiser og drikker, så jeg kanskje kan få litt finere hud og føle meg bedre!
Her er reglene mine:

Dette er lov:
- is.
- Kjeks og ost.
- Kun 70% sjokolade.

Dette er ikke lov:
- Smågodt.
- Potetgull
- Brus
- Alkohol maks en gang i uken.
- Loff
- Dressing på salaten. 
- Fastfood, som Mc, Burger King, Max, gatekjøkken osv. 

Hva skal jeg bli flinkere til:
- Drikke mer vann.
- Drikke ekstra lett melk i stedet for lett melk.
- Spise mer grønnsaker og frukt.
- Prøve å spise minst mulig av majones, remulade og ketsjup.
- Prøve å bytte til litt sunnere ting eks. I stede for lyse tortilla lefser, så velger jeg grove.
- Begynne å ta tran hver dag. Det og ikke kunne drikke brus og ikke spise loff tror jeg ikke blir noe problem, fordi jeg generelt aldri har vært veldig glad i brus. Jeg hadde også et veddemål med en venninne en gang, og da drakk jeg ikke brus på et år, og det gikk helt fint.  Loff spiser jeg bare når jeg lager toast.
Det som blir vanskeligst er nok smågodt og potetgull! Jeg virkelig elsker cheez doodles, og jeg vet nok at jeg kommer til å brenne meg der, men så lenge jeg klarer å ikke spise hele posen, og ikke så ofte så er det nesten greit. 
Noe som har gått overraskende bra er at jeg har byttet til ekstra lett melk, fra lett melk. Jeg virkelig elsker melk! Jeg kan fint stå opp klokken 03.00 på natten bare for å drikke melk, Men ekstra lett smaker nesten som lett melk.


Skal holde dere oppdatert med hvordan det går, så får dere ønske meg lykke til så lenge. 


- STINE CHARITE 

 

07.05.2013 kl. 12:15
Høres bra ut :) flink du
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits