stinecharite

HVA HAR SKJEDD MED OSS?

  • Skrevet 17.11.2014 klokka 20:15
  • Kategori: Hverdagsliv

Jeg husker jeg så på tv en lørdags kveld, da jeg kom over historien om Odin. Jeg ble både sint og lei meg av å lese historen, han ble bare 13 år. Han tok sitt eget liv, på grunn av mobbere.
Har verden virkelig blitt slik? eller er det vi som har lukket øynene for lenge? Det er kun me, mayself and I. Vi nordmenn har blitt alt for selvopptatte. Men det er kanskje ikke så rart? Når man ser hva slags rollemodeller som er der ute. Alle er så opptatt av seg selv, med å ha de kuleste klærne, mest silikon i puppene, og gjerne restylane i leppene. Jeg er så lei av at utsende skal telle mer en personlighet. Du kan gjerne nekte, du kan gjerne si at det ikke er sant. "Det er ikke slik det er", men da er du bare naiv! Like naiv som jeg har vært. Hvor mange menneskers liv skal gå tapt fordi vi ikke bryr oss? Odin er ikke den første som har tatt sitt eget liv på grunn av mobbere, og han blir nok dessverre ikke den siste heller. Har du sett på "hvem bryr seg" med Truls? Utrolig fint program, som setter lys på det å bry seg. Et program som alle burde se.


Vi må få opp øynene! Vi må starte å bry oss.

Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har, jeg har en flott kjæreste, en fin familie og masse flotte venner. Jeg var heldig, jeg har aldri opplevd mobbing.. Kanskje fordi jeg alltid har vært rask i munn, og aldri latt noen tråkke meg på tåen. Men jeg skal være ærlig at jeg gruer meg til den dagen jeg skal få barn, vil jeg virkelig at min unge skal vokse opp i alt dette rotet? Skal jeg konstant være redd for at min unge skal bli mobbet? eller enda verre, mobbe andre? Og om det skjer, så virker det jo ikke som om det skjer noe. Det er ingen konsekvenser av noe lengre. Det er jo bare å se på straffesystemet til Norge. Det er til å le av! De kriminelle får sove i luksus. Hvis de i det hele tatt blir dømt da...


Alle har en plikt!
Vi har alle en plikt å bry oss! Ser vi noen som blir mobbet, ja da skal vi si i fra at det ikke er greit!
Ser vi noen som trenger vår hjelp? Ja, da skal vi gi dem vår hjelp.

Vi må starte og bry oss! Hvis vi ikke gjøre det, ja hvem skal da gjøre det?
- STINE CHARITE

Yasmin

17.11.2014 kl. 21:08
Veldig enig... Fint innlegg du skrev!

Den Sjenertes Hemmelighet

17.11.2014 kl. 22:40
Helt enig i hva du skriver...

Ha en fin kveld videre og ta gjerne en tur innom bloggen min :)

18.11.2014 kl. 14:22
Veldig bra skrevet, veldig enig med deg!
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits