stinecharite

Date night - Outfit

  • Skrevet 12.07.2015 klokka 21:39
  • Kategori: Antrekk

Da var det søndag, og vi tenkte vi skulle kose oss litt. Dro på en fin restaurant, spiste god mat og nå skal vi se en film. 
Planen er å ta en tur på badeland i morgen, og kanskje ta en match i tennis? Eller shoppe litt?  Ja, det er vel det som er så deilig å være på ferie. Da er det bare å ta en dag om gangen, gjøre det du har lyst til, og generelt bare ta det med ro. Med andre ord, jeg koser meg. 
Kjole Sheinside / Sko River Island / Solbriller Hugo Boss / Ringer HM. Viktig å gjøre koselige ting sammen med kjæresten sin, og dette har vært en veldig fin dag. 


Har helgen din vær fin? 


worldofliz

12.07.2015 kl. 21:41
Det er viktig å ha date night :)

Kos dere med film

Charlotte og Sarah

12.07.2015 kl. 21:43
Så fint antrekk :)
Så fine bilder! Det høres ut som dere har en fin ferie :-) Kos dere masse på badeland i morgen!

Jeg har nettopp skrevet et innlegg som handler om kroppspresset i dagens samfunn og hvordan trening og sunt kosthold kan hjelpe et menneske til å få bedre syn på sin egen kropp. Jeg ønsker at innlegget skal nå ut til så mange som mulig slik at de som sliter kan få en positiv oppvekker og komme på riktig spor igjen. Jeg hadde satt stor pris på om du vil lese mitt nyeste innlegg (Lavest vekt = Tynnest kropp?) og delt det på din Facebook hvis du synes budskapet bør spres :-) Tusen takk hvis du gjør dette!

Ha en fortsatt fin søndag!

Kamilla Haaland

12.07.2015 kl. 22:57
kjempefint antrekk :)

sentrumjenta

14.07.2015 kl. 15:57
Så herlige flotte bilder :D
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits