stinecharite

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu - Del 1

Nå begynner det å bli noen dager siden sist... Felix og jeg har kjøpt oss leilighet! Vi trodde et lite øyeblikk at det skulle bli umulig, men her står vi med nøklene i hånden og smiler fra øre til øre. Ja helt til det faktisk gikk opp for oss hvor mye arbeid og penger som kommer til å bli gjort/brukt de neste månedene. 
Målet er å få leiligheten klar før jul, men vi har bestemt oss for å ta det i vårt tempo da vi begge er i full jobb, trener og snart starter jeg på mitt siste år på Markedshøyskolen. Vi er optimistiske, og før eller siden vil den bli klar, og da kan vi kose oss i vår lille drømmeleilighet!


Slik ser leiligheten ut: 

Kjøkken: Her skal alt rives, nytt kjøkken skal opp, nytt gulv skal på plass og vegger/tak skal males. 


Stue: Her har vi planer om å slipe gulvet for så å male gulvet + vegger/tak.Bad: For å spare litt på kostnadene som kommer når man pusser opp har vi valgt å beholde flisene, men bytte ut dusj, vask osv.. 


Soverom: Skap skal rives, vegger skal males og gulv skal skiftes. 


Gang: Vegger/tak skal males, gulv skal slipes og males. Ja som dere kan se så er det ganske så mye jobb som ligger foran oss, men når det blir ferdig skal det bli fint!
Vil også bruke dette innlegget til å takke OBOS, som faktisk har gjort det mulig for oss å  kjøpe denne leiligheten, de har virkelig stått på for å få alle papirer i orden og ikke minst gitt en utrolig bra kundeservice! Så jeg føler meg veldig trygg og fornøyd med å ha valgt OBOS. Følg med på bloggen, så skal jeg holde dere oppdatert ang oppussingen.

sentrumjenta

12.08.2015 kl. 18:10
Gratulerer så mye med leilighet :) så flott! kjempe fin leilighet :D Lykke til med å pusse opp gleder meg til å se resultatet :D kos deg masse i dag <3

kristinerosok

12.08.2015 kl. 22:28
Gratulerer så masse med ny leilighet! :) Spennende med oppussing
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits