stinecharite

Jeg ble redd...

  • Skrevet 04.11.2015 klokka 12:58
  • Kategori: HverdagslivI går kveld opplevde jeg en litt spesiell episode rett uten for vår dør.. I ettertid skjønner jeg at jeg kanskje overdrev, men er det rart at jeg reagerte slik som jeg gjorde? 
Det som skjedde var at jeg var på vei hjem fra jobb, min venninne Trine slapp meg av på parkeringen. Når jeg går mot oppgangen hører jeg at det rusler litt i buskene bak meg, der får jeg øye på en mann som løper ut fra buskene. Jeg får med en gang en dårlig magefølelse og tar opp telefonen for å ringe Felix. 
Da jeg låser opp døren løper han enda fortere og roper noe til meg, han snakket litt dårlig engelske så jeg klarte ikke helt å skjønne hva han sier. Jeg snur meg mot han, drar igjen døren og sier "sorry". Løper opp trappene og inn til Felix, jeg ber han om å kjenne på hjerte mitt og det dunker fort og jeg små skjelver i hendene... 

Som jeg sa til Felix så er det veldig synd at jeg med en gang dømmer denne mannen.. Hvorfor har det blitt slik? Er det mediene, er det alle skrekkhistoriene man leser og hører om? Hadde denne mannen handlet likt og ropt til meg midt på dagen er jeg sikker på at jeg hadde stoppet. Jeg vet ikke hva som gjorde meg redd, men magefølelsen min sa at "dette er ikke bra", og jeg ville faktisk ikke ta sjansen på å se om den hadde feil. Må virkelig beklage til denne mannen om han bare skulle spørre meg om noe, eller om han bare ville at jeg skulle holde døren fordi han skulle på besøk til en av naboene, det er ikke din feil at jeg følte meg utrygg. Det er slik samfunnet har blitt dessverre.... 

Opplevd noe lignende? Handlet jeg feil? 

Vilde

04.11.2015 kl. 13:01
Åj, skjønner godt at du reagerte som du gjorde. Jeg hadde også blitt redd! :O

Tiffany Gnaly

04.11.2015 kl. 13:24
Så ekkelt! Det hørtes ikke bra ut at en mann kommer frem bak buskene heller, men kanskje han også ble skremt :-)

missmommy.blogg.no

04.11.2015 kl. 13:39
Skjønne deg godt! Det var litt spesielt og skremmende ! Ha en god dag videre ;)

Madelen

04.11.2015 kl. 15:51
Jeg vet jeg hadde reagert likt. Det er absolutt ikke rart eller feil av deg. Han kunne kommet opp til deg på en annen måte også. Med alt man ser og hører så skal man ikke være naiv heller. Det er viktig å være på vakt, da kan man spare seg for at noe alvorlig vil skje. Jeg ser ingenting galt i det!

Veronica S

04.11.2015 kl. 17:45
Det er ofte litt ekkelt om sånn skjer, man vet liksom ikke hva man skal gjøre, spesielt om det er mørkt ute. Tror man blir ekstra utrygg av mørket.

sentrumjenta

04.11.2015 kl. 22:05
Så grusomt ekkelt :S hadde nok blitt redd! Ha en fin kveld <3
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits