stinecharite

2 0 1 6

 • Skrevet 03.01.2016 klokka 13:00
 • Kategori: Hverdagsliv

Jeg elsker at det er et nytt år, det gir meg på mange måter ekstra energi. Jeg er en person som elsker å planlegge, men jeg har også lært at det skjer mye uventet og at alt ikke kan planlegges. Jeg er også glad i søndager, det er min "planleggingsdag", da ser jeg alltid på hvordan uken min skal bli. Jeg skal ikke komme med masse nyttårsforsetter som jeg vet jeg ikke kommer til å holde, men jeg har en følelse av at dette året skal bli bra! Jeg skal komme inn i de gode treningsrutinen mine igjen, og om noen måneder er jeg faktisk ferdig med studiene mine!! Hvordan kan ikke det gi motivasjon? Jeg føler at når studiene mine er over, ja da kan "livet" mitt starte.  
Tror det er viktig og sette seg mål som er realistiske, men også noe du må strekke deg litt etter. Her er noen av mine mål for 2016:

Mål for 2016: 
- Gode treningsrutiner. 
- Fullføre studiene.
- Ri så mye som mulig. 
- Kun godteri/snacks/brus maks en gang i uken. Nytt år betyr også ny almanakk, dette kan du også lage HER.  Perfekt for alle planleggere der ute. 

Favorittbilder 2015

 • Skrevet 02.01.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Hverdagsliv
Noen ganger sier det stopp

 • Skrevet 30.12.2015 klokka 19:55
 • Kategori: Hverdagsliv

De to siste ukene har jeg vært veldig sliten, jeg har ikke vært meg selv. Jeg husker nesten ikke hva jeg har drevet med, jeg husker bare at batteriet har vært tomt. Uansett hva jeg har gjort, så har det virket som at laderen har vært ødelagt. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre hverdagslige ting, ville egentlig bare ligge i sengen. Selv det å spise var slitsomt, og jeg gruet meg til alt.. Alle vet at slik skal det ikke være, men jeg er også en person som ikke gir meg, jeg vet hvordan liv jeg vil leve, men akkurat i denne perioden var det vanskelig. Jeg har lært meg at det er lov å være sliten, nøkkel er bare og ikke klage eller si det for høyt. Ja for da tror andre at du er lat, og det vil jeg ikke at dere skal tror jeg er.


Sliten ja, men ikke lat.


Hvorfor skriver jeg dette innlegget? Jo fordi vi alle har lov til å ligge nede litt. Vi har lov til å ha perioder hvor vi ikke føler oss så sterke som vi egentlig burde gjøre. Jeg vet at sosiale medier gir oss et inntrykk av at alt er perfekt! Jeg vet at denne bloggen kan gi dere det inntrykket. Men jeg vil også vise dere at jeg er et menneske, og jeg som alle andre har jeg perioder hvor alt bare er et ork. Det er grunnen til at jeg skriver dette innlegget. Jeg vil ikke tro jeg er alene om disse følelsene.

Sier kroppen din stopp, må du bare lytte til den! Du må bare senke farten, og noen ganger får du ikke senket farten, fordi det er ikke du som kjører. Og det funker en periode, men så sier det stopp. Da vil du av, og det er greit. Da er det viktig at du stopper opp så fort du får mulighet, og det er det jeg gjorde. Jeg har brukt ferien til å lade, noen vil sikkert si jeg har vært rar, holdt meg isolert eller what ever, men jeg trengte det! Jeg skal ikke si jeg sitter på en fasit, og det som funker for meg funker kanskje ikke for deg. Det viktigste er nok bare å lytte til dine behov. Jeg er hvert fall klar igjen, jeg er klar for nye utfordringer, og jeg er sterkere. Ikke vær redd for å føle deg sliten, vi alle føler på det.

 

God jul

 • Skrevet 24.12.2015 klokka 13:54
 • Kategori: Hverdagsliv

God jul alle sammen <3 Håper dere alle får en fantastisk kveld, og koser dere masse. 
Kjole - Zara
Sko - Nelly
Hund - Ebay

Stockholm

 • Skrevet 24.12.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Hverdagsliv

Fra søndag til onsdag var jeg med min kjære til Stockholm, og det er alltid like koselig å hilse på familien hans. Hele byen var dekorert i fine julelys, og jeg fikk virkelig jule følelsen med masse god svensk julemat. Vi har fått hilst på mange i familien til Felix, bakt pepperkaker, spist masse god mat og kost oss med svenske julefilmer.
Nå er jeg tilbake til Oslo for å feiere julaften med min familie. Håper alle får en fin feiring og spiser masse god mat! God jul alle sammen <3

Her en noen bilder fra Stockholm: 

(Beklager dårlig kvalitet, only mobilbilder).Som dere ser har jeg kost meg veldig masse! 


Jentenes julebord

 • Skrevet 21.12.2015 klokka 11:00
 • Kategori: Hverdagsliv

På lørdag var det duket for årets julebord med jentene, vi lagde tapas og koste oss masse. Vi hadde pakkeleken, rebus, og avsluttet kvelden på byen.
En veldig koselig kveld, og jeg koser meg alltid med disse flotte jentene. 


Jentene måtte gjennomføre en liten rebus, hvor de blant annet skulle lage en julesang, kle seg ut som en nisse, gjette riktig drikke og gjette riktig person på gamle bilder. 

Siden vår kjære Christina fylte 24 år 20.desember, var det helt klart at vi også måtte feire dette. What i'm thankful for..

 • Skrevet 01.12.2015 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdagsliv

Det finnes så mye å være takknemlig for, så jeg har laget en liste på noe jeg er takknemlig for. 
Tror det er viktig å stoppe opp noen ganger, ikke bare ta alt som en selvfølge, men faktisk ta seg tid til å sette pris på ting.
Husk å si takk! Det koster deg ingen ting, og jeg skal hvert fall bli enda flinkere på det.1. Jeg er veldig takknemlig for at dere tar dere tid til å lese og kommentere bloggen min, TUSEN TAKK! 

2. Kjæresten min! Som alltid støtter meg, oppmuntrer, stiller opp og rett og slett bare er helt fantastisk. 

3. Jeg er glad for at jeg er frisk. 

4. Jeg er veldig glad i alle vennene mine, og setter pris på dere. 

5. Familien min, har kanskje ikke den største familien, men jeg er glad i dere alle! 

6. Jeg er veldig heldig som har en så søt, frisk, og nydelig liten chihuahua. 

7. Jeg er glad for at jeg får drive med hest, blir alltid så glad av det.

8. Setter pris på at jeg har en jobb jeg trives i. Noe du må sette mer pris på? 


Best of the week

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 12:32
 • Kategori: Hverdagsliv

Enda en uke er over, og det er mandag igjen! Denne uken skal gå til lesing, fult opp med eksamen nå. Skal også passe Hidalgo, så det skal bli koselig å få tilbringe litt kvalitetstid med han. Ønsker dere alle en flott uke, og her er oppsummering av forrige uke: 
Beste film: Reclaim, herregud for en spennende film! Hadde hjertestopp flere ganger i filmen. Handler om et par som reiser for å adoptere en jente fra Haiti. De må vente på passet til jenta, og en dag når de våkner er hun borte... 
Beste antrekk: Jeg har dessverre ikke vært like flink denne uken på antrekksbilder, så da var valget veldig lett. Du kan se resten av antrekket HER.
Woman crush: Ellen DeGeneres, herregud for en rå dame. Elsker showet hennes, og kan se på det i flere timer, og hun er også veldig flink til å støtte mennesker som trenger det. Nedtur: Må være at jeg sitter med en veldig vanskelig eksamen, og det er lett å spore av. Skal faktisk være så ærlig å si at så lenge jeg står på denne er jeg fornøyd.Beste sang: Sugar - Robin Schulz (feat. Francesco Yates). Gjør meg rett og slett bare glad.
Beste måltid: Det må nesten bli da jeg ordnet fram til en sen "middag". Da ble det bruschetta, forskjellige oster og skinker.  Ser jo veldig godt ut da? 
Her er alt ferdig laget, eller kjøpt. 
Opptur: Første advent, første lys ble tent. 
Beste innkjøp: Vaskepulver boksene fra Kremmerhuset. 
Beste snap: Bildet oppsummerer en herlig kveld på Bjerke travbane, med bra stemning og gode venner. 


Ladies night

 • Skrevet 26.11.2015 klokka 15:53
 • Kategori: Hverdagsliv

I går var det duket for damenes aften på Bjerke travbane. Fantastisk stemning, fine løp, bra folk og flott sport. For dere som ikke har vært på damenes aften før er dette virkelig noe å anbefale. 

Kvelden starter med velkomstdrink, quiz og mingling før det ble julemiddag i restauranten. Det ble også spilt en del på hest utover kvelden og vi satt opp en fellesbong i spillet som heter V76 - som går ut på å finne vinneren i syv løp. Å spille på hest er utrolig spennende. Det ble dessverre en kveld uten gevinst, men en opplevelse rikere. Etter løpene kom Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen som holdt intimkonsert for alle jentene.  

Hvis du vil se konserten trykk HER. 


                                                                                               Today is a great day because it`s my birthday!

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 09:00
 • Kategori: Hverdagsliv

Som tiden flyr, i dag er jeg 23år! Jeg har allerede feiret dagen med venner, og senere i dag blir det damenes aften på Bjerke travbane. Så jeg er helt sikker på at denne dagen blir bra. 
Hvis du vil lese min liste på ting jeg har lært før jeg fyller 23, kan du lese denne HER!

I'm feeling 23

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 15:12
 • Kategori: Hverdagsliv

For en kveld! Siden jeg fyller 23år på onsdag hadde jeg en liten feiring i går med gode venner. Det ble masse kake, flotte gaver, mye latter og krampe i magen. 
Etter vorse dro vi videre til byen, hvor det ble mye dansing. Senere dro vi til 7-eleven på Frogner for tidenes beste nattmat! Jeg tror jeg hadde tidenes story på snapp i går, så må nesten få til et innlegg med det. Tok dessverre ikke så mange bilder fra kvelden i går, men det må jo bare bety at jeg koste meg masse! Takk til alle som gjorde kvelden super <3. Oppskrift til muffins finner du HER, oppskrift til kake finner du HER


Best of the week

 • Skrevet 16.11.2015 klokka 09:30
 • Kategori: Hverdagsliv


Da skal jeg kjøre en "best of the week" hver mandag hvor jeg tar en liten oppsummering av uken som har gått. 


Beste antrekk: Jeg trives ofte i mørke klær, og dette er nok en av favorittene mine denne uken. 
Beste serie/tv: Narcos! Spennende narko-drama som er basert på en sann historie. Woman crush: Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker Kardashian søstrene, der får du både latter, tips, inspirasjon og mote på et og samme sted! Jeg klarer faktisk ikke å bestemme meg for hvem som er min favoritt, for det endrer seg hver uke. Denne uken er min favoritt Khloe! Psss ny sesong av Keeping up with the kardashians har startet. 
Nedtur: En uke er ikke komplett uten en nedtur. Så min nedtur denne uke må være at jeg har vært syke hele helgen, ja rett og slett følt meg helt forferdelig.. Denne helgen har jeg virkelig bare jobbet og sovet. Sovet før og etter jobb i håp om at jeg ikke skulle bli noe verre. Beste Sang: 
Reality - Lost Frequencies 


 
Beste måltid: Det må ha vært når denne herlige gjengen kom for å spise middag med oss! Taps er aldri feil, og det finnes alltid noe man liker. 
Beste fail: "Felix ta bilde av meg når jeg spiser sushi" Ta aldri bilde av meg når jeg spiser sushi igjen... Hahah... 
Beste Innkjøp: Min nye highlighting duo pencil fra Anastasia! Den er virkelig heeelt genial. Du har en matt side og en side med shimmer. Perfekt til å bruke under øyenbrynene for å få et lite løft, og siden med shimmer er flott til og bruke på øyelokket for en kjapp øyenskygge. 
Beste snap: @StineCharite 


 

Pray for Paris

 • Skrevet 14.11.2015 klokka 01:27
 • Kategori: Hverdagsliv

Tapas med venner

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 11:04
 • Kategori: Hverdagsliv

For en koselig kveld, i går hadde vi besøk av noen herlige mennesker, og koste oss med Tapas. Dette var da vår første vennemiddag i leiligheten, og flere skal det bli!


Søte Casper til Karoline og Mats. 


Jeg ble redd...

 • Skrevet 04.11.2015 klokka 12:58
 • Kategori: HverdagslivI går kveld opplevde jeg en litt spesiell episode rett uten for vår dør.. I ettertid skjønner jeg at jeg kanskje overdrev, men er det rart at jeg reagerte slik som jeg gjorde? 
Det som skjedde var at jeg var på vei hjem fra jobb, min venninne Trine slapp meg av på parkeringen. Når jeg går mot oppgangen hører jeg at det rusler litt i buskene bak meg, der får jeg øye på en mann som løper ut fra buskene. Jeg får med en gang en dårlig magefølelse og tar opp telefonen for å ringe Felix. 
Da jeg låser opp døren løper han enda fortere og roper noe til meg, han snakket litt dårlig engelske så jeg klarte ikke helt å skjønne hva han sier. Jeg snur meg mot han, drar igjen døren og sier "sorry". Løper opp trappene og inn til Felix, jeg ber han om å kjenne på hjerte mitt og det dunker fort og jeg små skjelver i hendene... 

Som jeg sa til Felix så er det veldig synd at jeg med en gang dømmer denne mannen.. Hvorfor har det blitt slik? Er det mediene, er det alle skrekkhistoriene man leser og hører om? Hadde denne mannen handlet likt og ropt til meg midt på dagen er jeg sikker på at jeg hadde stoppet. Jeg vet ikke hva som gjorde meg redd, men magefølelsen min sa at "dette er ikke bra", og jeg ville faktisk ikke ta sjansen på å se om den hadde feil. Må virkelig beklage til denne mannen om han bare skulle spørre meg om noe, eller om han bare ville at jeg skulle holde døren fordi han skulle på besøk til en av naboene, det er ikke din feil at jeg følte meg utrygg. Det er slik samfunnet har blitt dessverre.... 

Opplevd noe lignende? Handlet jeg feil? 

23 ting jeg har lært før jeg fyller 23.

 • Skrevet 02.11.2015 klokka 10:30
 • Kategori: Hverdagsliv

1. Vær alltid grei mot andre. 

2. Ta vare på din kjære.

3. Beskytt deg mot solen

4. Du får til alt du vil! 

5. Alltid si takk, og vær takknemlig. 

6. Det er lov å si nei. 

7. Det er lov å gjøre feil. 

8. Det er lov å ha en dårlig dag. 

9. Prøv å alltid vær positiv, så løser det meste seg.

10. Reis, så ofte du har mulighet!

11.  Prøv å vær presis, tiden til andre er verdt like mye som din. 

12. Sorte/hvite klær er aldri feil! 

13. Det er lov å spise usunt. 

14. Planlegg dagene dine, så skal du se at du rekker det du vil. 

15. Jobb er viktig, uansett hva du gjør.

16. Sjokolade løser alt.

17. Dyr kan få alle til å smile på en dårlig dag. 

18. Familie er viktig, så ta godt vare på de.  

19. Når det kommer til mat så er alt farlig, så spis det du liker. 

20. Selv om du snart fyller 23 er det lov å ikke like kaffe. 

21. Mamma har alltid rett (nesten alltid). 

22. Det er lov å glemme, men skriv alt ned så blir ting lettere å huske. 

23. Det er kun 23 dager til jeg fyller 23. 
Tar over Oslo

 • Skrevet 15.10.2015 klokka 16:15
 • Kategori: Hverdagsliv

Haha hvor skal jeg starte... I går ble det til at vi tok en runde i monopol, og dere kan bare se for dere stemningen! Mor og Felix var sultne på å vinne, og jeg med tidens konkurranseinstinkt skulle gjøre alt for å vinne!   Ble et par morsomme samtalen som da jeg hentet litt melk til Felix og meg, smeller det fra mamma "dere tror dere er to pusekatter som sitter der å drikker melk, men dere er to haier". Mamma måtte kastet inn håndkle, og jeg satt til slutt med mest penger og verdier. Da kunne jeg legge meg trøtt og lykkelig med drømmen om å ta over Oslo.. haha 
Mine monopol triks er å sikre deg alle tog stasjonene og gjerne de mørkeblå gatene. Dårligst investering må være de brune gatene rett etter start... 
For dere som vil bli familiens monopol-mester, kan dere sjekke ut denne artikkelen HER! 


 

BFF

 • Skrevet 13.09.2015 klokka 13:00
 • Kategori: Hverdagsliv

Jeg er heldig som har en så flott bestevenn <3 Foto: Terje Andersen 

Snapchat @ StineCharite

 • Skrevet 08.09.2015 klokka 15:47
 • Kategori: Hverdagsliv

Følg meg gjerne på snapchat @Stinecharite, som dere ser begynner leiligheten å ta form! Gleder meg til den er ferdig, og vi bare kan nyte den nye leiligheten. 
Hot outside

 • Skrevet 07.07.2015 klokka 14:51
 • Kategori: Hverdagsliv

Ahh været her nede er jo bare helt nydelig.... Hotellet har alt vi trenger + mer, og jeg har fått helt dilla på juice. 
Sikkert ikke bra å drikke så mye juice som jeg gjør, men smaker jo helt himmelsk + at jeg får i meg veske. Som dere kanskje ser, har jeg blitt litt solbrent, så nå har jeg tatt en liten pause fra solingen. Kjøler meg ned med litt vann og piz buin. 
STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits