stinecharite

Riviermaison

Lenge siden sist her! Har vært endel å gjøre de siste dagene, men nå skal jeg prøve å skjerpe meg her!
I det siste har jeg vært veldig opptatt av interiør, og prøver å finne ut hvilken stil jeg liker. Er litt opptatt av at det skal være gjennomført, prøve å holde en rød tråd.
Så her sitter jeg å blar meg igjennom fine ting på www.rivieramaison.com, herregud! Føler jeg bare vil ha ALT! 
Hva syntes du om tingene jeg har plukket ut? 


OBS nymalt

I dag har jeg hatt en "jeg gjør det selv dag". Har spraymalt og malt så mye at jeg kjenner jeg er helt tung i hodet, haha.
Det er ikke alltid man trenger å kjøpe noe nytt for å oppfriske hjemme, noen ganger kan man lage det selv eller endre på noe man allerede har. 
Slik som jeg har gjort her, her har jeg brukt en gammel krakk som min far har snekret, gitt den noen strøk, og slik ble resultatet: 

Slik har jeg gjort: 

1. Grunnet med Jotun heftegrunning universal, to strøk (dette er da malingen jeg har brukt som grunning på krakken).  
2. Et strøk med Jotun Lady supreme finish, farge: hvit bas.
3. Brukt sandpapir for å få glatte kanter, men også for å få det siste malingsstrøk til å sitte godt.  
4. Avslutter med det siste strøket. 

For best resultat når du maler gjelder det å bruke lite maling, gjøre det flere ganger, og avslutte med å dra penselen i samme retning. 
Hva syntes du om resultatet? Ble krakken finere med maling eller ikke? 


All i want is everything - Outfit

 • Skrevet 20.07.2015 klokka 16:40
 • Kategori: Antrekk

Slapp mandag på gang her.... Vi landet med flyet klokken 03 i natt så har fått sovet ut. Var så koselig å se lilleHugo i natt, så denne dagen skal gå til å kose og nusse på han! Utrolig hvor glad man blir i disse små dyra. #DereMedDyrVilForstå 
T-skjorte - Victoria Secret / Sko Nike / Tights Adidas / Genser Zara / Kaps Spurs / Klokke Marc by Marc Jacobs. Hej då Rhodos

 • Skrevet 19.07.2015 klokka 20:04
 • Kategori: Reise

Ja nå er det ikke lenge til vi setter oss på bussen til flyplassen her, og om noen timer er vi tilbake til Norge :) I dag har vi virkelig bare utnyttet den siste solen, for er litt redd det blir lenge til vi sees igjen :/New marble training outfit

 • Skrevet 18.07.2015 klokka 13:00
 • Kategori: Trening

Nå er jeg ganske så lykkelig altså, her går vi inn på Adidas butikken her på Rhodos, og hva finner jeg der? 
Jo, mitt nye treningstøy som Stella McCartney har designet for Adidas med marble print!!! Så nå er jeg veldig glad, og kjenner jeg bare har lyst til å jogge meg en runde, haha. 

Motivasjon til å trene har ikke akkurat vært på topp den siste tiden,  men nå har jeg virkelig lyst til å bare trene. Så det at treningstøy kan gi litt motivasjon det er jeg ikke i tvil om! Enig? 
                                                                   

Hva syntes du om marble print på treningstøy? 


Let's go for a walk - Outfit

 • Skrevet 17.07.2015 klokka 18:34
 • Kategori: Antrekk

For et liv jeg lever.... Frokost, bassenget, bader, lunsj, bassenget, bader, dusjer, middag... Haha så nå har vi gått en liten tur, sjekket ut "stranden" like ved hotellet. Felix badet litt i havet, og jeg bare koste meg i solen. Blåser kraftig her, men det er bare deilig når det er 30 grader. Hører været i Oslo er bra om dagen? Nå er det jo ikke lenge til vi skal hjem, så jeg skal hvert fall prøve å dra med meg solen hjem. 
Topp Mango / Shorts Zara / Klokke Daniel Wellington / Solbriller Hugo Boss. Black Thursday - Outfit

 • Skrevet 16.07.2015 klokka 19:38
 • Kategori: Antrekk

I dag kjører jeg en black thursday, med denne lette og enkle kjolen fra Mango. I dag har vi tatt en runde i tennis, og jeg merker det er lenge siden jeg har spilt, for jeg var elendig... Men nå er det ut å spise, for denne helten duger ikke uten mat og drikke! 

Pss.. Har dere hørt om Flipp? Helt genial app!! Jeg lastet den akkurat ned, og den er perfekt nå i ferien. Appen gir deg fri tilgang til over 25 av Norges største og beste blader! 
Blant annet ELLE, Det Nye, Shap up, Bolig Drøm og mange andre! Koster kun 129 kroner i mnd, og nå kan du teste den gratis i 30 dager. Jeg er allerede fan hvert fall :) 
Kjole Mango / Sko Zara / Veske Primark. 

(Ahh Macen/blogg.no vil ikke legge inn bildene mine riktig, får endre det når jeg har fått litt å spise). Dior - Majesty

 • Skrevet 15.07.2015 klokka 21:29
 • Kategori: Innkjøp

Noen av innkjøpene fra vår lille shopping runde. Har fått testet min nye neglelakk, og jeg elsker fargen! Dior - Majesty
Smykker - Mango 
Where beauty beats - Outfit

 • Skrevet 15.07.2015 klokka 10:27
 • Kategori: Antrekk

Nå tror jeg vi har vært i alle butikkene som er verdt å titte i her på Hellas. Har fått shoppet noe, men helt klart fått "spart" endel penger på å dra hit. 
Mens vi tuslet rundt i shoppinggaten fant jeg denne herlige Kimonoen fra Bershka. Kostet 25 euro, så ganske så fornøyd med det kjøpet. 
Etter shopping skulle vi møte noen venner for middag.. 


Topp Zara / Shorts Bikbok / Kimono Bershka. 
@ the pool

 • Skrevet 13.07.2015 klokka 19:27
 • Kategori: Antrekk

I dag har vi som sagt sjekket ut badelandet her på Rhodos, det ble mye vann i nesen, ører og øyne! Men gøy var det. Badeland gir deg på en måte muligheten til å være 10 år igjen, og jeg må innrømme at jeg koste meg. Eneste jeg angrer på var at jeg ikke hadde på meg sokker, for gulvet der var sykt varmt (så hvis du noen gang skal dit, ta på deg sokker). Etter vi hadde plasket rundt på badelandet dro vi tilbake til hotellet hvor vi slappet av ved bassenget. 
Badedrakt Rare London / Solbriller D&G. 
Date night - Outfit

 • Skrevet 12.07.2015 klokka 21:39
 • Kategori: Antrekk

Da var det søndag, og vi tenkte vi skulle kose oss litt. Dro på en fin restaurant, spiste god mat og nå skal vi se en film. 
Planen er å ta en tur på badeland i morgen, og kanskje ta en match i tennis? Eller shoppe litt?  Ja, det er vel det som er så deilig å være på ferie. Da er det bare å ta en dag om gangen, gjøre det du har lyst til, og generelt bare ta det med ro. Med andre ord, jeg koser meg. 
Kjole Sheinside / Sko River Island / Solbriller Hugo Boss / Ringer HM. Viktig å gjøre koselige ting sammen med kjæresten sin, og dette har vært en veldig fin dag. 


Har helgen din vær fin? 


Make today great

God morgen alle sammen! Håper dere alle har sove godt, og at dere gjør denne dagen til noe virkelig bra! Gjør noe som du må gjøre eller noe som gjør deg lykkelig.
Jeg skal hvert fall tilbringe noen timer på stranden, og virkelig bare nyte Hellas og denne dagen. 


    

Foto: WeHeartIt

Saturday night - Outfit

 • Skrevet 11.07.2015 klokka 22:47
 • Kategori: Antrekk

Hallo fra varmen, i dag har det virkelig vært varmt. Må ha vært over 30 grader... Deilig det altså, men vi skulle se Vålerenga - Sandefjord i dag. Å sitte 90min inne på en klambar i 30 grader, er ikke noe jeg vil anbefale. Men Våleranga vant, og da var gutta fornøyde. Jeg personlig er ikke så veldig opptatt av norsk fotball, men det funker å se en kamp eller to. Har også tatt manikyr her nede, kostet bare 13 euro, og  jeg må si meg meget fornøyd! 
Kjole Tobi / Sko Nelly / Hatt Rhodos. 


Those lazy days - Outfit

 • Skrevet 10.07.2015 klokka 19:04
 • Kategori: Antrekk

Det har nesten blitt litt vel mye sol, så i dag var jeg bare ute i solen noen timer før jeg tok en liten powernap på rommet. Så nå kjenner jeg meg uthvilt for en tur inn til Rhodos by. Brystet mitt var helt rødt, og klødde som bare det... Så må vi ikke glemme den hissige myggen som lever her nede, store stikk på str med en tennisball. Har kjøpt myggspray, og i går når vi spilte minigolf, (hvor det krydde av mygg) fikk jeg faktisk bare et myggstikk! Btw, den flekken jeg har på leggen er arr etter et stikk jeg fikk sist ferie... Hater mygg, hehe. 

Antrekk Zara / Sko HM / Klokke Marc by Marc Jacobs / Solbriller D&G.

Late nights in Rhodos

 • Skrevet 09.07.2015 klokka 23:36
 • Kategori: Reise

Jeg liker Hellas bare mer og mer! Er det noe disse grekarne kan så er det å lage mat! Vi spier alltid hvitløksbrød, pitabrød og tzatziki som forrett, blitt helt hekta. 
Tror gyros tallerken er min favoritt. Har også sjekket ut butikkene som er her nede, ikke mye å skryte av, men ble litt shopping. 


Hot outside

 • Skrevet 07.07.2015 klokka 14:51
 • Kategori: Hverdagsliv

Ahh været her nede er jo bare helt nydelig.... Hotellet har alt vi trenger + mer, og jeg har fått helt dilla på juice. 
Sikkert ikke bra å drikke så mye juice som jeg gjør, men smaker jo helt himmelsk + at jeg får i meg veske. Som dere kanskje ser, har jeg blitt litt solbrent, så nå har jeg tatt en liten pause fra solingen. Kjøler meg ned med litt vann og piz buin. 
Red and white - Outfit

 • Skrevet 06.07.2015 klokka 18:38
 • Kategori: Antrekk

Enda en lat dag her i Ixia, hvor vi bare har solet oss, spist god mat og en liten økt på treningsstudio. Nå skal vi møte noen venner som også er på Rhodos og spise middag. 
Antrekk Nelly / Sko Zara / Solbriller Hugo boss. 
Håper været er like bra i Norge, og at alle har en fin sommerferie :) 

Ready for Rhodos

 • Skrevet 05.07.2015 klokka 18:28
 • Kategori: Antrekk

Da har vi endelig ankommet Sunprime Miramare Beach, og det er like fint som jeg trodde det ville være. 
Vi har rukket å spise lunsj på hotellet, og vi har til og med rukket noen timer i solen, men nå skal vi tusle litt for å titte hva som finnes i nærheten. 
Antrekk Bikbok / Solbriller Hugo Boss / Armbånd Marc by Marc Jacobs / Ankellenke Accessories. 
Noen som har vært på Ixia/Rhodos før? Hvis ja, har du noen tips? 

Dagens innkjøp

 • Skrevet 04.07.2015 klokka 11:02
 • Kategori: Innkjøp

Jeg må ha verdens beste mamma? Elsker skjortene fra Ralph, så gleder meg til å bruke denne! Ralph Lauren.
Lommeboken til MK kan jeg oppbevare mine kort, men jeg får også plass til min mobil, så denne blir flott å ha med på reise. Michael Kors. 

Apple forever

 • Skrevet 03.07.2015 klokka 08:22
 • Kategori: Innkjøp

Etter at min forrige bestevenn takket for seg, var det på tide med ny telefon. Jeg elsker Apple, så det å kjøpe et annet merke, var uaktuelt. Jeg har jo hele tiden sagt at 6ern blir alt for stor, og jeg skulle vente til de lanserte en ny modell. 
Men nå sitter jeg her med 6ern, og jeg må si jeg er meget fornøyd! Ja, den er litt stor, men det funker. 
Selve telefonen er jo helt rå, og utseende tar pusten fra meg. Jeg mener, se på det flotte bilde? Dekslet har jeg fått av Mamma, og det er helt perfekt!
Jeg personlig syntes iPhone er finest uten deksel, men alle vet hvor risikabelt det er! Marc by Marc Jacobs.


STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits