stinecharite

Hula fest - Antrekk

  • Skrevet 30.08.2015 klokka 15:07
  • Kategori: Antrekk

I går feiret min gode venninne Anette bursdagen sin, tema var hawai/hula party. Siden planen var en tur ut, var det uaktuelt med bare hula effekter. 
Anette hadde virkelig pyntet hele leiligheten og kjørt tema helt ut! Synd jeg ikke tok bilder av det, men gøy var det! 
Antrekk - Zara


Inspo: Belysning

Nå er snart soverommet ferdig, og de fleste tak er ferdig malt i leiligheten. Skal bli godt å få opp litt lys,  og vi har allerede bestemt at lampe nr 2 skal få henge på soverommet. Etter hvert vil vi ha lampe nr3 på hver side av sengen på nattbordet. Det er veldig fint med lysekrone over spisebordet, så det blir planen i stuen etter hvert. 1 Chateau| 2 Carpatica | 3 Omega | 4 Andrea | 5 Santorini 6 NeptunNoen av lampene du kunne ha tenkt deg? 

Sprangtrening

  • Skrevet 22.08.2015 klokka 14:00
  • Kategori: Hester

Torsdager må være min yndlings dag, for da er det sprang for Kirsten. Nå har jeg hoppet Hidalgo et par ganger, som er en veldig søt og snill hest. 
Cecilie kom for å ta noen bilder, og til tross for mye sol og støvet bane klarte hun å få noen flotte bilder. Sjekk ut facebook siden til Cecilie HER!
Hidalgo ble sliten, og syntes det var godt å hvile mulen på meg..


Lovetag

Her sitter jeg å drømmer meg bort i fine smykker fra Jane Kønig og jeg må si at lovtag smykkene er høyt på ønskelisten! 
Da skulle jeg hatt en med F og S i gull, og en matchende seashells ring.  #iwish
Hva synes du om lovetag smykkene?

Favoritt antrekk - Topp 6

  • Skrevet 17.08.2015 klokka 17:58
  • Kategori: Antrekk

Blitt lite tid til antrekkbilder når denne leiligheten skal stå i sentrum hele tiden... Så her har jeg plukket ut seks av mine favoritt antrekk fra juni/juli. 

Hvilket antrekk synes du var finest? 

The living room

  • Skrevet 15.08.2015 klokka 11:05
  • Kategori: Blogg

Noe som er helt sikkert er at det er koselig med en fin stue, og jeg personlig syntes dette er et av de viktigste rommene. Her skal man tilbringe mye tid sammen med sine kjære. Vi har valgt å fokusere på soverommet og kjøkkenet først, men jeg har allerede startet å drømme om hvordan vår stue skal se ut. 
Jeg er veldig sikker på at rommet skal være lyst, og møbler i lyse farger. Foto: WeHeartIt

Noe av det viktigste og vanskeligste å finne må jo være sofaen... Den skal se bra ut, den skal være god å sitte i og den skal ha plass til flere personer....
Her er noen av mine favoritter: Denne finner du HER


Denne finner du HER


Denne finner du HER


Der ingen skulle tru at nokon kunne bu - Del 2

Ja nå har vi snart vært boligeiere i snart en uke, og vi er et steg nærmere vår drømmeleilighet. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så flotte venner og familie som hjelper oss med å realisere vår drøm. Alt som skal rives/kastes er borte, og det meste av grunnarbeidet er gjort. På soverommet var det syv tapeter, og alt for mange hull som måtte tettes.. Nå vil jeg egentlig bare få et av rommene ferdig, for å få litt motivasjon, så vi faktisk kan se hvor fint det kan bli!


Her ser dere tre av tapetene som nå er borte. 

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu - Del 1

Nå begynner det å bli noen dager siden sist... Felix og jeg har kjøpt oss leilighet! Vi trodde et lite øyeblikk at det skulle bli umulig, men her står vi med nøklene i hånden og smiler fra øre til øre. Ja helt til det faktisk gikk opp for oss hvor mye arbeid og penger som kommer til å bli gjort/brukt de neste månedene. 
Målet er å få leiligheten klar før jul, men vi har bestemt oss for å ta det i vårt tempo da vi begge er i full jobb, trener og snart starter jeg på mitt siste år på Markedshøyskolen. Vi er optimistiske, og før eller siden vil den bli klar, og da kan vi kose oss i vår lille drømmeleilighet!


Slik ser leiligheten ut: 

Kjøkken: Her skal alt rives, nytt kjøkken skal opp, nytt gulv skal på plass og vegger/tak skal males. 


Stue: Her har vi planer om å slipe gulvet for så å male gulvet + vegger/tak.Bad: For å spare litt på kostnadene som kommer når man pusser opp har vi valgt å beholde flisene, men bytte ut dusj, vask osv.. 


Soverom: Skap skal rives, vegger skal males og gulv skal skiftes. 


Gang: Vegger/tak skal males, gulv skal slipes og males. Ja som dere kan se så er det ganske så mye jobb som ligger foran oss, men når det blir ferdig skal det bli fint!
Vil også bruke dette innlegget til å takke OBOS, som faktisk har gjort det mulig for oss å  kjøpe denne leiligheten, de har virkelig stått på for å få alle papirer i orden og ikke minst gitt en utrolig bra kundeservice! Så jeg føler meg veldig trygg og fornøyd med å ha valgt OBOS. Følg med på bloggen, så skal jeg holde dere oppdatert ang oppussingen.

STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits