stinecharite

Best of the week

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 12:32
 • Kategori: Hverdagsliv

Enda en uke er over, og det er mandag igjen! Denne uken skal gå til lesing, fult opp med eksamen nå. Skal også passe Hidalgo, så det skal bli koselig å få tilbringe litt kvalitetstid med han. Ønsker dere alle en flott uke, og her er oppsummering av forrige uke: 
Beste film: Reclaim, herregud for en spennende film! Hadde hjertestopp flere ganger i filmen. Handler om et par som reiser for å adoptere en jente fra Haiti. De må vente på passet til jenta, og en dag når de våkner er hun borte... 
Beste antrekk: Jeg har dessverre ikke vært like flink denne uken på antrekksbilder, så da var valget veldig lett. Du kan se resten av antrekket HER.
Woman crush: Ellen DeGeneres, herregud for en rå dame. Elsker showet hennes, og kan se på det i flere timer, og hun er også veldig flink til å støtte mennesker som trenger det. Nedtur: Må være at jeg sitter med en veldig vanskelig eksamen, og det er lett å spore av. Skal faktisk være så ærlig å si at så lenge jeg står på denne er jeg fornøyd.Beste sang: Sugar - Robin Schulz (feat. Francesco Yates). Gjør meg rett og slett bare glad.
Beste måltid: Det må nesten bli da jeg ordnet fram til en sen "middag". Da ble det bruschetta, forskjellige oster og skinker.  Ser jo veldig godt ut da? 
Her er alt ferdig laget, eller kjøpt. 
Opptur: Første advent, første lys ble tent. 
Beste innkjøp: Vaskepulver boksene fra Kremmerhuset. 
Beste snap: Bildet oppsummerer en herlig kveld på Bjerke travbane, med bra stemning og gode venner. 


Christmas dinner?

Nå starter julesesongen snart for fult, og da blir det alltid masse julemiddager. Så hvorfor ikke gjør det litt koselig for gjestene? 
Jeg har brukt noen søte servietter, julepynt og sløyfebånd. Kommer nok flere slike bilder etter hvert! 
Servietter - Kremmerhuset
Hvitt bånd - Søstrene grene
+ litt julepynt så er du i mål. 

Første advent

Tenk at i dag er det første advent! Det er bare 26 dager igjen til jul, og jeg gleder meg. Snart er hele leiligheten full av juledekorasjoner, og juletreet vil være pyntet. 
Jeg elsker denne tiden av året, og det er så utrolig koselig å se alle som lyser opp gatene med lys. 

Ready for business - Antrekk

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Antrekk

Ready for business! Jeg skriver nå min tredje eksamensoppgave, og jeg kjenner jeg gleder meg til den er ferdig. 
Det er viktig med pauser har jeg hørt, så min pause gikk til dette... Antrekksbilder til dere, for det er en stund siden sist. 
Psss, vil dere ha linken til en genial side som kan gi bildene dine flotte filtere? Sjekke ut denne siden HER! 
Filteret jeg har brukt på mine bilder heter ian. 

Sko - Zara 
Veske - Louis vuitton 
Kjole - Nelly 
Jakke - Sheinside 
Tights - Pierre Robert Små forandringer, nye inntrykk

Det er ikke alltid det er så mye som skal til, her har jeg kjøpt nye knotter på Kremmerhuset, som jeg byttet med de gamle på skoskapet.  

                          

                                               Før:                                                                                 Etter: 


                                                                              Skoskap - Ikea.                                     Knotter - Kremmerhuset. Hva synes du om de nye knottene? Black friday

 • Skrevet 28.11.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Innkjøp

Ja som alle andre ble det en del shopping i går... Merker jeg blir litt sliten av at det er så mye salg, butikkene er overfylt av mennesker, lange køer og utplukkede varer. Skjønner jo at alle i hele Norge går ut for å handel når det er så mye bra på tilbud! Jeg selv har fått shoppet litt på nettet, var også en tur på Sandvika storsenter for litt shopping. Har også fått kjøpt noen julegaver, som dere dessverre ikke vil se her. 


New inn: 


Riviera Maison


Vaskepulver bokser - Kremmerhuset


Fruktskål - Hansen og Dysvik


Riviera Maison


Riviera Maison


Har også kjøpt dette lasset med julepynt... Kjenner jeg gleder meg litt ekstra til jul i år, for i år skal vi ha juletre hos oss, og det skal bli så flott. Har fått kjøpt så mange fine julekuler, så jeg klarer nesten ikke å vente!Gjorde du noen bra kupp på Black friday? 

Gutta på tur

 • Skrevet 27.11.2015 klokka 17:50
 • Kategori: Hugo Boss

i går var Hugo på guttetur! Vi gikk på tur i Solemskogen, og jeg tror Hugo koste seg veldig med boysa. 
Alltid like spennende å gå turer på nye steder, og ekstra kos med venner på tur. 
Beklager kvaliteten på bildene, men sånn blir det når du bare har med iphonen. Har du noen tips til hvor vi kan ta neste tur? (helst i Oslo). 


 

Ladies night

 • Skrevet 26.11.2015 klokka 15:53
 • Kategori: Hverdagsliv

I går var det duket for damenes aften på Bjerke travbane. Fantastisk stemning, fine løp, bra folk og flott sport. For dere som ikke har vært på damenes aften før er dette virkelig noe å anbefale. 

Kvelden starter med velkomstdrink, quiz og mingling før det ble julemiddag i restauranten. Det ble også spilt en del på hest utover kvelden og vi satt opp en fellesbong i spillet som heter V76 - som går ut på å finne vinneren i syv løp. Å spille på hest er utrolig spennende. Det ble dessverre en kveld uten gevinst, men en opplevelse rikere. Etter løpene kom Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen som holdt intimkonsert for alle jentene.  

Hvis du vil se konserten trykk HER. 


                                                                                               Today is a great day because it`s my birthday!

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 09:00
 • Kategori: Hverdagsliv

Som tiden flyr, i dag er jeg 23år! Jeg har allerede feiret dagen med venner, og senere i dag blir det damenes aften på Bjerke travbane. Så jeg er helt sikker på at denne dagen blir bra. 
Hvis du vil lese min liste på ting jeg har lært før jeg fyller 23, kan du lese denne HER!

Love tag from my love

 • Skrevet 24.11.2015 klokka 13:06
 • Kategori: Innkjøp

Jeg har lenge ønsket meg et kjede med bokstaven "S" og "F", for Stine og Felix. Og nå har jeg endelig fått meg et hverdags halskjede, som jeg kan bruke. Elsker smykker som betyr noe, og det er akkurat det jeg føler denne gjør. 


Fra David AndersenWake up call

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 15:36
 • Kategori: Mat

Når vi jentene var i Kos for noen år tilbake pleide vi å spise frokost på en strand, der spiste vi alltid "wake up call". Da fikk vi egg, bacon, og en shot med fernet. Vi drakk vel og merke aldri den shotten, men maten var helt perfekt til dagen der på.  Så da ble det en liten wake up call i dag, og resten av dagen skal bare gå til å samle krefter. 
Elsker disse søte serviettene, de er da fra Rema 1000. I'm feeling 23

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 15:12
 • Kategori: Hverdagsliv

For en kveld! Siden jeg fyller 23år på onsdag hadde jeg en liten feiring i går med gode venner. Det ble masse kake, flotte gaver, mye latter og krampe i magen. 
Etter vorse dro vi videre til byen, hvor det ble mye dansing. Senere dro vi til 7-eleven på Frogner for tidenes beste nattmat! Jeg tror jeg hadde tidenes story på snapp i går, så må nesten få til et innlegg med det. Tok dessverre ikke så mange bilder fra kvelden i går, men det må jo bare bety at jeg koste meg masse! Takk til alle som gjorde kvelden super <3. Oppskrift til muffins finner du HER, oppskrift til kake finner du HER


You should make some knekkis

 • Skrevet 20.11.2015 klokka 12:46
 • Kategori: Mat


I
nspirasjon til oppskriften er hentet på passion 4 baking. Oppskrift - knekkebrød
Forvarm ovnen på 150 grader. 

- 4 dl havregryn
- 4 dl sammalt hvetemel grovmalt
-1 dl solsikkekjerner
- 1 dl linfrø
- 1dl gresskarkjerner
- 1dl sesamfrø
- 1 ts himalaya salt
- 6 dl vannVeldig enkelt, her er det bare å blande alle ingrediensene sammen i en bolle. Når alt er på plass er det bare å røre det sammen. 

Del opp røren i 2-3 deler. Legg så den ene røren på et stekefat med bakepapir under og over. Nå kan du bruke en kjevle til å rulle ut røren til å bli jevn. 
Obs, viktig å få røren så jevn så mulig slik at knekkebrødet blir likt stekt. Gjenta dette på resten av massen. 

Ta så av det øverste bakepapiret og bruk pizzahjul for å dele opp knekkebrødet. 
Nå skal knekkebrødet inn i ovnen, gjerne stek alle bretten sammen. 
Jeg brukte varmluft i ca 60 min totalt. Etter tips av passion 4 baking hadde jeg ovnsdøren åpen etter 40 min, i 10 min, etter dette lukket jeg døren og stekte videre i de siste 10 minuttene som var igjen. Håper det smaker ;*


Contouring and eye makeup

I går fikk jeg en liten make over av min kjære kusine, hun er helt rå på sminke!
Looken kan bli litt too much til hverdag, men passer perfekt til fest.
Min kusine Ronja vil etter hvert vise flere tips, triks og looks her på bloggen, så følg med! 
Ronja har brukt contouring i ansiktet, og det er helt utrolig hvordan hun klarer å få frem kinnbeina jeg ikke har, haha. 


Get the look: Øyne/bryn
Ronja tipser: Nøkkelen til fin øyesminke er ta på lite omgangen, og blend det godt inn. 
Når du tegner på brynene, kan du bruke en concealer rund brynet (lettere å få de like, men også for og fremheve).1. dip brown pomade - ash blond. 2. Anastasia couture world traveler palette -  Fudge. 3. bdb brown gel. 4.Too faced chocolate - Milk chocolate/gilded canache. 5. Mac studio finish concealer. Get the look: The Face
Ronja tipser: Bruk en blending spong til contouring av ansiktet, gjør den gjerne litt våt før du starter. 
Når den er litt fuktig kan du starte, gjerne bruke en foundation i din hudfarge for å blende det mørke og lyse fra contouringen. 
1. Chanel - Powder blush/190 Angelique. 2. Bare minerals - Medium beige. 3. Clinique foundation - 05 vanilla. 4. Anastasia Countour cream kit - light. 5. E.l.f baked highlighter - Moonlight pearls.

Get the look - The lips


1. YvesSaintLaurent - Rouge volupte shine/09 nude in private     . 2. HM - Lipliner/Au naturel. It`s runtime

 • Skrevet 18.11.2015 klokka 16:00
 • Kategori: Trening

Nå har jeg vært på latsiden for lenge merker jeg... Har dessverre vært litt syk, og da er det lurt å høre på kroppen og holde sengen. Så nå er jeg motivert for noen gode treningsøkter her, hvert fall når det finnes så masse fint treningstøy! NLY - Genser
Neo Noir - Genser
Nike - Genser 

NLY - Tights 1
NLY - Tights 2
NLY - Tights 3

Nike - Sko, rosa/sorte
Nike - Sko glow
Nike - Sko sorte/hvite 

Nike - Sport Bh
Y.A.S - Sport Bh
Nike - Sport Bh

Oppskrift - Gulrotmuffins

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 20:28
 • Kategori: Mat

Siden det blir fest i helgen har jeg lyst til å teste noe nytt, valget falt da på gulrotmuffins. Jeg har egentlig aldri vært noe glad i gulerotkake, men jeg har en venninne som virkelig lager god gulrotkake, så da spurte jeg Kristine om oppskriften! Jeg har da gjort noen små justeringer, og laget kaken til muffins. Ble ikke helt fornøyd med toppingen, så til lørdag skal jeg teste noe annet der.

Dette trenger du: (oppskriften holder til ca 12 mellomstore muffins).


Sett ovnen på 180 grader. 


Oppskrift - Gulrotmuffins
2 egg
2,5 dl solsikkeolje
175 gram sukker 

Pisk sammen egg, sukker og oljen til massen blir lys. 

160 gram hvetemel 
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1/2 ts muskat 
1/2 ts natron
1/2 ss bakepulver

Sikt hvetemelet og de andre ingrediensene og bland røren forsiktig sammen. 

50 gram mørk kokesjokolade, finhakket. 
200 gram revet gulerot. 
1 revet eple. 

Bland så sjokoladen, gulrøttene og eplet inn i massen. 


Hell så røren i muffinsformene, sett inn i ovnen og vent ca 20 min (følg nøye med slik at muffinsene ikke blir brent).
Mens du venter kan du lage ostekremen. 


Oppskrift - ostekrem: 
100 gram romtemperert smør
250 gram melis
200 gram romtemperert kremost, naturell
1/2 ts vaniljesukker 
3 dråper bourbon vaniljeekstrakt. 


Pisk smør og melis i ca 3 minutter til det blir hvitt, bland vaniljesukker, kremost og vaniljeekstrakten til en jevn konsistens. 


Håper det smaker ;* 

Best of the week

 • Skrevet 16.11.2015 klokka 09:30
 • Kategori: Hverdagsliv


Da skal jeg kjøre en "best of the week" hver mandag hvor jeg tar en liten oppsummering av uken som har gått. 


Beste antrekk: Jeg trives ofte i mørke klær, og dette er nok en av favorittene mine denne uken. 
Beste serie/tv: Narcos! Spennende narko-drama som er basert på en sann historie. Woman crush: Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker Kardashian søstrene, der får du både latter, tips, inspirasjon og mote på et og samme sted! Jeg klarer faktisk ikke å bestemme meg for hvem som er min favoritt, for det endrer seg hver uke. Denne uken er min favoritt Khloe! Psss ny sesong av Keeping up with the kardashians har startet. 
Nedtur: En uke er ikke komplett uten en nedtur. Så min nedtur denne uke må være at jeg har vært syke hele helgen, ja rett og slett følt meg helt forferdelig.. Denne helgen har jeg virkelig bare jobbet og sovet. Sovet før og etter jobb i håp om at jeg ikke skulle bli noe verre. Beste Sang: 
Reality - Lost Frequencies 


 
Beste måltid: Det må ha vært når denne herlige gjengen kom for å spise middag med oss! Taps er aldri feil, og det finnes alltid noe man liker. 
Beste fail: "Felix ta bilde av meg når jeg spiser sushi" Ta aldri bilde av meg når jeg spiser sushi igjen... Hahah... 
Beste Innkjøp: Min nye highlighting duo pencil fra Anastasia! Den er virkelig heeelt genial. Du har en matt side og en side med shimmer. Perfekt til å bruke under øyenbrynene for å få et lite løft, og siden med shimmer er flott til og bruke på øyelokket for en kjapp øyenskygge. 
Beste snap: @StineCharite 


 

Party time


                                                                                                                                                                                                                                                               Foto: Bikbok

 Kjole - NaaNaa Stripe dress.
Sko - Hendricks lace up sandals. 
Topp - Elle top. 
Bukse - Harmoni pants.
Veske - Double percy.


Pray for Paris

 • Skrevet 14.11.2015 klokka 01:27
 • Kategori: Hverdagsliv

Tapas med venner

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 11:04
 • Kategori: Hverdagsliv

For en koselig kveld, i går hadde vi besøk av noen herlige mennesker, og koste oss med Tapas. Dette var da vår første vennemiddag i leiligheten, og flere skal det bli!


Søte Casper til Karoline og Mats. 


STINECHARITE

Hei mitt navn er Stine Charite. Dette er min blogg, min verden og mine ord!


KONTAKT
stinecharite@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits